Hoe MI.BABBELEN?

MI.BABBEL is een luisterend oor voor u, uw naaste of uw cliënt. Volg onderstaande stappen om te beginnen met MI.BABBEL.

Werking MI.BABBEL
  1. Contacteer ons op het gratis nummer 0800 18888. MI. beantwoordt met plezier uw eerste vragen.
  2. Bij interesse maakt zij een afspraak voor een huisbezoek. Uw huisbezoek wordt bevestigt via SMS of e-mail.
  3. Op het afgesproken moment krijgt u bij u thuis gedurende een half uur bezoek van uw MI.BABBELAAR Tijdens dit huisbezoek krijgt u uitleg over de inhoud en de werkwijze van de MI.BABBEL. Zo kan u uitgebreid kennis maken met de MI.BABBEL.
  4. Is MI.BABBEL het antwoord op uw vragen? Dan schrijft u zich in via het nummer 0800 18888. Vanaf uw inschrijving belt de MI.BABBELAAR u wekelijks op voor een babbel. Uw MI.BABBELAAR. popelt alleszins al om te luisteren naar uw verhaal.
  5. Tijdens de “hoe voelt u zich?”-babbel besteedt de medewerker tijd en aandacht aan uw persoonlijk verhaal en volgt hij/zij uw persoonlijke situatie op, detecteert uw hulp- en zorgvragen en waakt over een goede analyse van uw vraag om ondersteuning en hulp. Uw MI.BABBELAAR. treedt uitsluitend op in het kader van deze wekelijkse telefonische babbels. Mocht naar aanleiding van dit gesprek duidelijk worden dat u nood heeft aan een bijkomende zorgactie dan kan uw MI.BABBELAAR na uw toestemming uw vragen doorgeven aan uw huisarts.
  6. De gesprekken worden anoniem verwerkt in een rapport. Deze resultaten kunnen gebruikt worden als ondersteuning bij het maken van beleidsbeslissingen. De resultaten kunnen ook breed bekend gemaakt worden via de geschreven en/of audiovisuele pers of dienen voor wetenschappelijk onderzoek. Uiteraard worden uw persoonlijke gegevens, naam en contactgegevens niet gedeeld. Overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 ter Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer heeft u het recht om te allen tijde inzage te krijgen in de – bij u – verzamelde onderzoeksgegevens. 

Ik heb een vraag over MI.BABBEL!

Adres

Kerkstraat 106
9050 GENT
België

Contacten

Email: mibabbel@sebeco.com
Telefoon 0800 18888